Tuesday, November 6, 2007

2.Aprill- Casablanca-Berliin-Madriid

Hakkame siis koju sättima!
Ärkasime kell 9:30. Meie oleme Matsiga hommikused pakkijad. Kädi ja Ando oma toas veel magasid. Aga meie olime kojuminekust rõõmsad ja särtsu täis.

Mats mulle "I am goin' home" tantsu tegemas!

Mats rääkis mulle eile kuidas tal oli ühe unenäo Deja Vu ja täna tuleb meil taksodega kemplemist veel. Lootsin, et see siiski nii ei ole. Kirjutasime end hotellist välja ja kaks tänavat edasi saimegi takso. Taksojuht esitas meile sildi, kus peal oli Casa 240DH. No, no, no... 200 Dh Maybe?! Ja nii oligi. Saime 200dh Casa kesklinnast lennujaama. Raamatus tuli arvestada vähemalt 300DH-ga. Nii, et meil läks vist päris okeilt.
Lennujaamas oli meil Berliini lennuni 2h aega. Kohvikus saime viimaste kohalike rahade eest ostetud hommikusöögi ja natukene tuli ka vee jaoks jätta.
Raha oli päris otsa lõppemas. Õnneks saime lennujaamas Tax Free kaupluses juba kaarti läbi tõmmata. Vesipiibu tubakat ka toredasti juurde osta. Meil on seda nüüd terve kilo! :)
*****
Madriidi jõudsime natukene hiljem, aga kohe hops järgmise lennuki peale ja Berliini. Jõudsime Berliini lennujaama kell 23:00.
Huh-huh-huuu...mis siis siin teha? Meil on ees terve öö. Otsisime endale vähegi mugavad toolid. Jah,mugavad ...bäää! Metallist väga ebamugavaid oli lennujaamal meile pakkuda. Take it, or leave it! Enne lennujaamas magamajäämist mängisime kaarte kuni silm juba kinni hakkas vajuma. Proovisme Matsiga igasuguseid erinevaid poose kuidas kahekesi kolmel rivis toolil vähegi mugavalt magada. Kohati olid need poosid justkui Kamasutra raamatust pärit! :) Lõpuks otsustas Mats, et mulle saab magamiskott ja tema valvab minu und teisel toolil. Ei tulnud sellest koosmagamisest jah midagi välja.

No comments: